Read below the full Press Release (in Dutch) . 

Medisch, slim en speels: Oopsie Heroes Plus zorgt voor een revolutie in digitale zorgtechnologie

Eindhoven, 20 April 2022

LifeSense Group, het digitale gezondheidszorgbedrijf gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven, combineert op vakkundige wijze geavanceerde medische technologie met een modern ontwerp. Om innovatie naar een hoger niveau te tillen, wordt de nieuwe versie van Oopsie Heroes Plus onthuld, de slimme en speelse digitale zorgoplossing voor kinderen die worstelen met urineverlies (www.oopsieheroes.com). Gebaseerd op jarenlang onderzoek en waardevolle consumenten- en klinische feedback, combineert Oopsie Heroes Plus medische technologie van de hoogste kwaliteit met de meest slanke en elegante digitale gezondheidsoplossingen voor consumenten.

Het resultaat is een intuïtief product dat zowel slim als klein is. De sensortechnologie van Oopsie Heroes Plus wordt geleverd door Neways Electronics in Nederland.

Neways heeft haar kennis op het gebied van medische technologie en connectiviteit ingezet voor de ontwikkeling en productie van de innovatieve Oopsie Heroes Plus oplossing van LifeSense Group. Oopsie Heroes Plus, het meest verkochte product van LifeSense Group tot nu toe, heeft al meer dan 10000 kinderen van over de hele wereld genezen en meer dan vijf miljoen luiers bespaard om in het milieu terecht te komen.

“De ambitie van LifeSense Group is om de Oopsie Heroes Plus productie op te schalen en onze digitale gezondheidsinnovaties te produceren bij een hoogwaardige bekende elektronica-fabrikant in Nederland. De reputatie van Neways en de hoogwaardige processen, evenals hun vermogen om de productie snel op te schalen, was een belangrijke reden om een langdurige samenwerking aan te gaan. ” zegt dr. Valer Pop, CEO van LifeSense Group. ” Daarnaast streven we ernaar om tegen 2030, 1 miljard luiers te verminderen die in het milieu terechtkomen en gezinnen over de hele wereld te voorzien van onze digitale gezondheidsoplossingen”. www.oopsieheroes.com is de plek om meer te weten te komen over de revolutionaire gezondheidszorgtechnologie van Oopsie Heroes Plus.

page1image16560page1image17200page1image17360

Over Oopsie Heroes Plus

Over LifeSense Group

met Oopsie Heroes Plus is ontwikkeld met als doel kinderen te helpen bij het omgaan enuresis (onvrijwillig urineverlies).

Innovatie speelt een cruciale rol in ons welzijn.
LifeSense Group is een technologieontwikkelingsbedrijf dat toepassingen ontwikkelt op het gebied van medische technologie, gezondheid en welzijn. Met onze gepatenteerde technologie in slim textiel, digitale gezondheidstechnologieën en mobiele toepassingen maken we innovaties werkelijkheid.

Over Neways

Neways is een internationale ontwikkelaar van elektronica voor slimme mobiliteitsoplossingen, connectiviteit en semiconductor oplossingen. Met meer dan 50 jaar ervaring en brede engineering kennis, is Neways een trotse technologie- en innovatiepartner voor de klanten in zijn sector. Neways ontwikkelt en levert elektronica die bijdraagt aan belangrijke duurzaamheidsthema’s. Ons team van meer dan 2.500 specialisten is gevestigd in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, China, Tsjechië en Slowakije. Onze specialisten richten zich op de ontwikkeling van toekomstigeoplossingen voor laadinfrastructuur voor elektrische auto’s, elektrische aandrijflijnen, digitalisering van medische oplossingen, duurzame agrarische toepassingen, de productie van microchips en meer. www.newayselectronics.com